Delft, 22 januari 2018

Beste ouders en/of verzorgers van Gymnastiekvereniging DOK-Delft,

Allereerst de beste en sportieve wensen voor 2018!

Middels deze nieuwsbrief brengen we jullie graag weer op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen binnen de vereniging:

Nieuwe website
Super trots presenteren we onze nieuwe website: https://www.dok-delft.nl
Ook zijn we actief op Facebook, Instagram en Twitter. Ga je ons ook meteen volgen? We zien jouw likes en deel acties graag tegemoet.
Facebook         : https://www.facebook.com/gymnastiekverenigingDokDelft/
Instagram        : https://www.instagram.com/gymnastiekverenigingdokdelft/
Twitter              : https://twitter.com/GYMDOKDelft

De website is met grote zorg gemaakt en gevuld met content. Mocht je toch iets opvallen wat niet klopt of als er iets is wat niet werkt, mail dit dan naar tamara@dok-delft.nl

Wij zijn met spoed op zoek naar:

Train(st)er / Lestijden: Donderdag van 17.30 – 18.30 uur Locatie: Van Alkemadestraat Delft
Voor onze recreanten groepen meisjes tussen 6-13 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste train(st)er, met een C-licentie/ Niveau 3 of de bereidheid om die te gaan halen. De groep heeft assistentes. Het gaat om 1 uur op donderdag van 17:30-18:30. Uiteraard werken wij met een vergoeding voor deze uren. Meer weten? Mail naar: tamara@dok-delft.nl

Train(st)er / Lestijden: Maandag van 16.00 – 18.00 uur Locatie: Fretstraat Delft
Voor onze recreanten groepen meisjes tussen 6-9 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste train(st)er, met een C-licentie/ Niveau 3 of de bereidheid om die te gaan halen. De groep heeft assistentes. Het gaat om 2 uur op maandag van 16:00-18:00. Uiteraard werken wij met een vergoeding voor deze uren. Meer weten? Mail naar: tamara@dok-delft.nl

Vooralsnog hebben we geen leiding gevonden voor de maandag groepen van 16 tot 18 uur in de Fretstraat. We houden de ouders/verzorgers van deze groepen op de hoogte van de ontwikkelingen.

Inschrijven Onderlinge Wedstrijden zaterdag 24 maart 2018
Als het goed is heeft iedereen een brief en/of mail gekregen van de leiding waar alle informatie instaat. Indien dit niet het geval is, lees alle informatie dan even op de website!
Op zaterdag 24 maart 2018 organiseren we weer de jaarlijkse Onderlinge Wedstrijden. Aanmelden voor deze wedstrijd is noodzakelijk. Doe dit vóór 16 februari a.s. via de website.
We zijn op zoek naar ouders die willen helpen met de wedstrijden, want er komt altijd aardig wat bij kijken om de wedstrijden goed te laten verlopen. Dit kun je aangeven bij het inschrijven.

Regio wedstrijden 2018
Selectie
De selectie doet op 17/18 februari a.s. mee aan de D1 Regiowedstrijden in de nieuwe turnhal in het Zuiderpark, Den Haag. De meisjes turnen in de leeftijdscategorie instap (9 jr), pupil 1 (10 jr), pupil 2 (11 jr) en jeugd 1 (12 jr). Op zaterdag 10 maart a.s. is de leeftijdsgroep daarboven, de jeugd 2 (13 jr), aan de beurt. Zij turnen in de 4e divisie en hebben hun wedstrijd in Woerden. De oudste meiden sluiten ons wedstrijdseizoen af op 21/22 april a.s. Zij turnen in de 5e divisie en gaan ook voor hun wedstrijd naar Woerden. Meer specifieke informatie, zoals locatie/tijden volgt binnenkort.
Tussen Selectie
De tussen selectie doet op 14 april a.s. mee aan de Regiowedstrijden in de leeftijdscategorie Pupil 1 en Pupil 2, niveau D3. Meer specifieke informatie, zoals locatie/tijden volgt binnenkort.

Zomerkamp
Voor de kerstvakantie heeft iedereen een brief gekregen over het zomerkamp. Mocht je deze brief niet hebben gekregen, dan kan je alle informatie op de website terugvinden.

Nieuwe leiding / Vertrek leiding
Sabine Meinster is ons team komen versterken. Zij geeft les aan de recreatiegroep meisjes in de leeftijd van 10 jaar en ouder van 18.30 tot 19.30 op de locatie Van Alkemadestraat. Inmiddels is Sabine al enige weken aan het les geven en horen we alleen maar positieve verhalen! Welkom Sabine!
Anoeska Suijker heeft tot onze grote spijt aangegeven ons als leiding te verlaten. Anoeska gaf les aan de recreatiegroep meisjes in de leeftijd van 6 t/m 9 jaar op de maandag van 16 tot 18 uur, locatie Fretstraat. We willen Anoeska heel erg bedanken voor haar inzet als leiding en mocht ze in de toekomst toch weer les willen geven, is ze meer dan welkom. Anoeska is maandag 22 januari  afscheid komen nemen van haar groepen.

Nieuwe bestuursleden
Graag heten we Sabine Storm en Agatha Bos welkom in het bestuur. Het bestuur bestaat nu uit 7 personen. In de volgende nieuwsbrief zullen we inhoudelijk ingaan op de taken/verantwoordelijkheden van de bestuursleden. Mocht u contact willen opnemen met een van de bestuursleden kan dit middels de contact pagina op de website.

2e Hands Turnpakje / broekje
Indien je een 2e hands Turnpakje/broekje te koop wil aanbieden, kan dat via de website. Stuur even een mailtje naar tamara@dok-delft.nl met daarin: foto turnpakje/broekje, maat, in welke staat het verkeerd, welk bedrag, contact gegevens (waar de koper naartoe kan bellen/mailen). Zodra een turnpakje/broekje verkocht is, dit graag even mailen zodat de site up to date blijft.

Sinterklaasfeest 2017
Meer dan 100 kinderen van DOK-Delft en Sparta hebben zaterdag 2 december jl. genoten van het Sinterklaasfeest. De gymzaal was omgebouwd tot een heus speel/gym paradijs. Zelfs de pieten deden mee! Ook was er een gezellig hoekje om te kleuren, met daarbij wat lekkers te eten en drinken. Uiteraard kwam Sinterklaas ook nog langs. We hebben liedjes voor Sinterklaas gezongen en Sinterklaas heeft rondgelopen in de gymzaal om naar alle gymtalentjes te kijken. Heb je de foto’s van deze gezellige middag al gezien op de website? (onder het kopje nieuws)

Uitslag Grote Club Actie 2017
In 2017 heeft Gymnastiekvereniging DOK-Delft weer meegedaan aan de Grote Club Actie, met als doel zoveel mogelijk loten te verkopen voor extra spelmateriaal voor in de lessen. Dit jaar zijn er totaal 567 loten verkocht! Dit houdt in dat jullie 1360,80 euro hebben binnengehaald. En iedereen is natuurlijk heel erg nieuwsgierig wie de meeste loten heeft verkocht? Van Harte gefeliciteerd met jullie prijs (Intertoys cadeau bon)! Heb je de foto’s van onze winnaars al gezien op de website?
1e: Anne Haring, 33 loten (groep: selectie turnen, ma en wo Fretstraat)
2e: Amy Meinster, 31 loten (groep: meisjes turnen, 1e uur, Fretstraat)
3e: Iris Huurman, 29 loten (groep: meisjes turnen 1e uur, Van Alkemadestraat)

70 jaar DOK-Delft
In 2017 bestond Gymnastiek en Sportvereniging DOK-Delft 70 jaar! Dit hebben we al uitgebreid gevierd met onze leden van de Gymnastiekvereniging. Zo zijn we naar de speeltuin de Kievit geweest, is er een groot Kleuterfeest geweest en is er trampoline gesprongen. Bekijk de website onder het kopje nieuws voor de verslagen van deze leuke dagen met foto’s.

Algemene Ledenvergadering donderdag 19 april 2018 om 20.00 uur Fretstraat 2, Delft
Ieder jaar vindt er een ALV plaats. Iedereen is welkom… trainers, begeleiders, leden, vrijwilligers, bestuur, betrokkenen, ouders/verzorgers. Tijdens deze vergadering wordt veel besproken, zoals bijvoorbeeld de begroting, het jaarverslag, de contributie, algemene gang van zaken, eventuele knelpunten etc. Uiteraard is het ook mogelijk om vragen te stellen. Heb je vooraf vragen of wil je de stukken vooraf inzien? Neem dan contact op met onze voorzitter Tina vd Ende-Polko, info@dok-delft.nl. Noteer deze datum meteen in je agenda! Mail je even naar tamara@dok-delft.nl als je komt? Graag tot dan.

Met vriendelijke groet, Bestuur Gymnastiekvereniging DOK-Delft

Nieuwsbrief 22 januari 2018