Aanmeldformulier turnen

U kunt zich aanmelden bij onze turnvereniging door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen. U kunt in dit formulier ook zien of er voor een groep een wachtlijst is of niet. U krijgt bevestiging van de aanmelding en u ontvangt een bericht zodra u of uw kind welkom is om proeflessen te komen volgen. Mocht u zichzelf of uw kind niet afmelden als lid van DOK, dan is het aanmeldformulier direct uw inschrijfformulier.

Als u na het invullen van het aanmeldformulier geen lid wilt worden van DOK dient u zich af te melden door een mail te sturen naar ledenadministratie@dok-delft.nl.

NB Voor een aantal lessen hebben we een tijdelijke wachtlijststop.
Deze lessen worden niet op het aanmeldformulier weergegeven.

 

Contributies turnen

Bekijk hier wat de contributie zijn voor de verschillende gym- en turnlessen die we bij DOK aanbieden.

Tijden en dagen turnlessen

Bekijk hier alle dagen, tijden en locaties waarop wij turnlessen aanbieden. DOK biedt op twee verschillende locaties turnlessen aan. Wij bieden ook kleutergym, tussenselectie lessen en selectie lessen aan. Kijk voor meer informatie over die lessen onder het kopje ‘Gymnastiek’ op deze website. 

Vacatures

DOK is een vereniging. En een vereniging draait op vrijwilligers. Ook bij DOK zijn er altijd extra handen nodig. Lijkt het u leuk om de leiding te ondersteunen, uw kind te laten genieten van het turnen en het turnen in Delft verder te helpen? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wellicht zit er iets leuks tussen!

Meer informatie of vragen? Mail naar info@dok-delft.nl.