Zomerkamp

SummerMoves Zomerkampen? Ga je (weer) mee?

SummerMoves Zomerkampen organiseert al meer dan 60 jaar het zomerkamp. In de bossen bij Beekbergen maken ze 6 weken per jaar gebruik van het eigen kampeerterrein. Het terrein is voorzien van alles wat er nodig is. Elke week wordt er gestart met een spetterende opening met alle kinderen en ouders. Nadat de ouders vertrokken zijn staat er een week vol (bos)spelletjes, keten, zwemmen, turnen, dansen en vooral heel veel lol te wachten! Dit alles gebeurt in je eigen ‘dorp’ waar je met allemaal leeftijdsgenootjes zit.

Voor wie is dit?
Eigenlijk voor iedereen vanaf 6 jaar. Gedurende de week staan er vakkundige stafleden klaar om jullie een onvergetelijke week te bezorgen. Je wordt ingedeeld bij leeftijdsgenoten. Die leeftijdsgenoten zitten weer met z’n allen in een dorp. In zo’n dorp staan maximaal 10 grote tenten. In een tent slapen maximaal 10 kinderen. Per tent is er minimaal 1 leiding verantwoordelijk voor de tent gedurende de week (we proberen zo veel mogelijk leiding van onze vereniging hiervoor te zoeken). De kinderen van dezelfde leeftijdsgroep van DOK zullen in dezelfde tent slapen.

Wanneer is deze geweldige week?
Deze week is van zondag 14 juli t/m zaterdag 20 juli 2024 (het is niet mogelijk je kind later te brengen of eerder op te komen halen). Dit is de eerste week dat de basisscholen zomervakantie hebben bij ons.
De Sjoka’s (6-8 jaar) gaan maar een halve week. Zij gaan van woensdag 17 juli t/m zaterdag 20 juli 2024.

Voor welke soorten kamp kan je inschrijven?

Zomerkamp
Dit is eigenlijk alles wat hierboven staat. Dus de kinderen worden heel de week beziggehouden met leuke spellen, een bezoek aan het zwembad, disco, 1x in de week naar de gymzaal en andere leuke spellen.

Gymkamp
Zij doen dezelfde dingen als bij het zomerkamp, alleen gaan de kinderen 5x in de week 2 uur turnen in een compleet ingerichte turnhal. De kinderen zitten in verschillende niveaugroepen zodat elk kind op zijn/haar eigen niveau bezig is. Dus maakt het niet uit of je 1 uur in de week turnt of in de selectie zit.

Wat gaat dit allemaal kosten?

Tabel kosten

De 20,00 euro inschrijfgeld gaat van dit bedrag af.

Uitleg leeftijdsgroepen
Een kind van 8 jaar mag kiezen voor een hele of een halve week. Een kind van 10 jaar mag kiezen tussen joka of tika (dus of bijna de oudste van het dorp of bijna de jongste). Dit ligt ook aan het kind zelf.
Om bij de mika’s te mogen, moet het kind minimaal de brugklas hebben gedaan.

Hoe kan ik een plek reserveren?
Vul dit formulier in. Verder maak je gelijk € 20,00 inschrijfgeld over naar rekeningnummer: NL94INGB0002816178 t.n.v. RK gymnastiekver door oefening kracht o.v.v. Inschrijving ZOKA 2024 met de naam van het kind. Vanaf 6 januari kan ik een plekje reserveren. Ik kan pas een plekje reserveren zodra het inschrijfgeld binnen is! Doe dit snel want VOL=VOL! Andere jaren waren er al leeftijdsgroepen bijna gelijk vol! En deze week zal zeker weer geliefd zijn, dus zal ook dit jaar weer hard gaan!

Voor meer informatie over het kamp: www.zoka.nl

Wij hopen dat je (weer) meegaat met dit leuke kamp!

Groetjes, Anoeska