20171025_174516
20171025_174516 - copy
20171025_174449
previous arrow
next arrow

Conditietraining

Iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, voelt zich niet alleen fitter en gezonder, maar houdt de conditie op peil of verbetert die. En een goede lichamelijke conditie zorgt ervoor dat u minder vatbaar bent en andere ongemakken heeft. Uw spieren en gewrichten blijven soepel en uw botten langer sterk.

Bij de onze Sportvereniging DOK-Delft is conditietraining vooral gericht op de recreatieve kant. De lessen worden zo samengesteld, dat iedereen in haar eigen tempo kan deelnemen.

We beginnen de les met een aantal rondjes (hard) lopen, waarbij we de armen/schouders loszwaaien. Daarna gaan we het lichaam rekken en strekken, we zoeken onze grenzen van bewegen op. Iedereen voor zich, naar eigen kunnen. Alle spieren en gewrichten komen aan bod.
Als laatst gaan we zittend of liggend op de grond ontspanningsoefeningen doen, waarbij de ademhaling niet vergeten wordt.

Onze goed opgeleide train(st)ers / begeleiders zorgen ervoor dat ieder lid een passend plekje vindt binnen onze vereniging waar het op haar eigen niveau veilig en in een goed sportklimaat kan sporten.

Informatie
Wilt u meer weten over conditietraining, dan bent u van harte welkom. De 1e 2 proeflessen zijn gratis! Maak van te voren wel even een afspraak!
Dit kan door te mailen naar: info@dok-delft.nl

Lesaanbod

Maandag

Brabantse Turfmarkt 9 / Congregatie

dames

09.15 - 10.15 uur