Beste ouders/verzorgers/DOK leden,

Per 6 november heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sport. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist. Er is een uitzondering voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en voor vrijwilligers. Zij hoeven geen CTB te tonen. Denk hierbij aan trainers- coaches, assistenten, juryleden en alle vrijwilligers. Onze vereniging DOK Delft, zal zich hier aan houden.

Het is voor ons nogal een klus om alle ouders te controleren die enkel meekomen om hun kind te helpen omkleden. Dat kost tijd en omdat te willen voorkomen vragen wij aan de ouders om het kind thuis al om te kleden en met sportkleding naar de zaal te laten komen. Eventueel kan hier een trainingspak of onesie overheen, zodat het kind deze zelf kan uitdoen.

Proef ouders/verzorgers moeten wel verplicht aanwezig zijn bij de les. Dit is i.v.m dat u dan verzekerd bent. De RIVM regels zullen we dan moeten hanteren.

Let wel op de 1,5 m afstand en het mondkapje als jullie als ouders/verzorgers dichter langs elkaar lopen buiten bij de nooduitgang.

Meer informatie volgt via de trainers

Bedankt voor jullie begrip.

Dok-Delft

Corona informatie (07/11)