Zomerkamp 2019. Ga je (weer) mee?

De productgroep Zomerkampen van de KNGU organiseert dit jaar voor de 60e keer het zomerkamp. In de bossen bij Beekbergen maken ze 7 weken per jaar gebruik van het eigen kampeerterrein. Het terrein is voorzien van alles wat er nodig is. Een centraal gelegen gebouw met de administratie, de EHBO post, de douches en de toiletten. Daarnaast kunnen ze beschikken over een groot theater, een blokhut met winkeltje, een volledig super de luxe ingerichte sporthal en een dansstudio.

Elke week wordt er gestart met een spetterende opening met alle kinderen en ouders. Nadat de ouders vertrokken zijn staat er een week vol (bos)spelletjes, keten, zwemmen, turnen, dansen en vooral heel veel lol te wachten! Dit alles gebeurt in je eigen ‘dorp’ waar je met allemaal leeftijdsgenootjes zit.

Voor wie is dit?

Eigenlijk voor iedereen vanaf 6 jaar. Gedurende de week staan er vakkundige stafleden klaar om jullie een onvergetelijke week te bezorgen. Je wordt ingedeeld bij leeftijdsgenoten. Die leeftijdsgenoten zitten weer met z’n allen in een dorp. In zo’n dorp staan maximaal 10 grote tenten. In een tent slapen maximaal 10 kinderen. Per tent is er minimaal 1 leiding verantwoordelijk voor de tent gedurende de week (we proberen zo veel mogelijk leiding van onze vereniging hiervoor te zoeken). De kinderen van dezelfde leeftijdsgroep van DOK zullen in dezelfde tent slapen.

Wanneer is deze geweldige week?

Deze week is van zondag 21 juli t/m zaterdag 27 juli 2019 (het is niet mogelijk je kind later te brengen of eerder op te komen halen). Dit is de eerste week dat de basisscholen zomervakantie hebben bij ons.

De Sjoka’s gaan maar een halve week. Zij gaan van woensdag 24 juli t/m zaterdag 27 juli 2019.

Voor welke soorten kamp kan je inschrijven?

Zomerkamp:

Dit is eigenlijk alles wat hierboven staat. Dus de kinderen worden heel de week bezig gehouden met leuke spellen, een bezoek aan het zwembad, disco, 1x in de week naar de gymzaal en andere leuke dingen.

Gymkamp:

Zij doen dezelfde dingen als bij het zomerkamp, alleen gaan de kinderen elke dag 2 uur turnen in een compleet ingerichte turnhal. Hier zijn weer andere stafleden die de kinderen leuke, nieuwe onderdelen aanleren. De kinderen zitten in verschillende niveaugroepen zodat elk kind op zijn / haar eigen niveau bezig is. Dus maakt het niet uit of je 1 uur in de week turnt of in de selectie zit.

Wat gaat dit allemaal kosten?

    Wel Lid Wel lid Geen lid Geen lid
Groep Leeftijd Zomerkamp Gymkamp Zomerkamp Gymkamp
Superjongerenkamp (Sjoka) 6 t/m 8 jaar € 90,00 Is er niet € 108,00 Is er niet
Jongerenkamp (Joka) 8 t/m 10 jaar € 170,00 € 202,50 € 204,00 € 236,50
Tienerkamp (Tika) 10 t/m 12 jaar € 170,00 € 202,50 € 204,00 € 236,50
Middenkamp (Mika) 13 t/m 15 jaar € 170,00 € 202,50 € 204,00 € 236,50
Ouderenkamp (Ouka) 16 t/m 18 jaar € 170,00 € 202,50 € 204,00 € 236,50

De kinderen die lid zijn van DOK, hebben een korting op het kampgeld. Broers / Zussen / vriendjes of vriendinnetjes die niet lid zijn van DOK kunnen natuurlijk wel gezellig mee, maar kunnen geen gebruik maken van de korting.

Uitleg leeftijdsgroepen:

Een kind van 8 jaar mag kiezen voor een hele of een halve week. Een kind van 10 jaar mag kiezen tussen joka of tika (dus of bijna de oudste van het dorp of bijna de jongste). Dit ligt ook aan het kind zelf.

Om bij de mika’s te mogen, moet het kind minimaal de brugklas hebben gedaan.

Hoe kan ik een plek reserveren?

Door zo snel mogelijk je gegevens in te vullen en gelijk € 20,00 inschrijfgeld over te maken. Namelijk naar rekeningnummer: NL94INGB0002816178 t.n.v. RK GYMNASTIEKVER DOOR OEFENING KRACHT o.v.v. Inschrijving ZOKA 2019 met de naam van het kind en vereniging. Wij kunnen pas een plaatsje reserveren zodra het inschrijfgeld binnen is! Doe dit snel want VOL=VOL! Vorig jaar waren er al groepen in februari helemaal vol! En deze week zal zeker weer geliefd zijn, dus zal ook dit jaar weer hard gaan!

Wanneer je van mij een mail krijgt dat ik een plekje voor je gereserveerd hebt, vul je op een aparte site de gegevens in van je zoon / dochter. Nadat je de gegevens ingevuld hebt en betaald hebt, krijg je de 20 euro inschrijfgeld van ons weer terug, dit geld zit namelijk al in de inschrijving.

Voor meer informatie over het kamp: www.zoka.nl

Hier kan je ook de foto’s van voorgaande jaren bekijken om een indruk te krijgen van het leuke kamp!

Voor vragen kan je altijd mailen of bellen:

Voor DOK:  anoeska@dok-delft.nl

Wij hopen dat je (weer) meegaat met dit leuke kamp!

Groetjes,
Anoeska

Zomerkamp 2019