Wanneer? Zaterdag 30 juni 2018. Ga je ook mee? Meld je nu aan!

Wie gaat er gezellig met ons mee naar de Speeldernis ? Een grote natuurspeeltuin waar je heel de dag lekker kunt spelen met water, takken, modder, riet, zand en nog meer leuke materialen. Voor meer informatie kun je kijken op www.speeldernis.nl

Wij mogen alle leden van DOK weer uitnodigen voor een gezellig dagje weg.

 

Wie: Alle leden van DOK vanaf 6 jaar die in het bezit zijn van een zwemdiploma.
Wanneer: Zaterdag 30 juni van 10.00-15.30 uur
Kosten: €5, betalen bij het verzamelpunt
Verzamelpunt: Buurthuis Herman Gorterhof in Delft
Introducees: Een vriendje of vriendinnetje is welkom om mee te gaan.
Opgeven: Inschrijven kan op de website: www.dok-delft.nl Let op, er kunnen maximaal 30 kinderen mee, dus schrijf je op tijd in. Inschrijven kan t/m zaterdag 16 juni.
Vervoer: Wij zijn op zoek naar hulpouders die op de heen- en/of terugweg willen rijden. Graag horen we ook of u mee gaat de speeldernis in of dat u terug naar huis gaat.
Meenemen: Trek kleding aan die vies mag worden, want je gaat zeker vies worden. Het is handig om onder je kleding je badkleding aan te trekken zodat je met mooi weer lekker in het water kunt. Waterschoenen kunnen fijn zijn, blote voeten is ook prima. Wilt u een plastic tas meegeven met daarin een schoon setje kleding, zodat we deze aan kunnen trekken wanneer we weer in de auto’s terug naar huis gaan en de vieze kleding in de tas kunnen stoppen? Voor het eten en drinken zorgen wij. Heb je een allergie? Geef dat dan even door bij de inschrijving.

We hopen jullie allemaal te zien op de 30 juni!

Vriendelijke groet,

De activiteitencommissie

Deborah van der Eijk (06-33956675),

Anoeska Suijker (anoeska@dok-delft.nl) en

Angelique Ros

Za 30 juni uitje Speeldernis R’dam