Delft, 17 juni 2022

Beste leden, ouders en/of verzorgers van Gymnastiekvereniging DOK-Delft,
Middels deze nieuwsbrief brengen we jullie graag weer op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen binnen de vereniging.

Gyminstuif
Op zaterdagochtend 21 mei jl. vond de gyminstuif plaats. We kijken terug op een ontzettend leuke ochtend! De opkomst was groot en het was ontzettend gezellig. Er werd gesprongen, geklommen, geturnd op de balk en aan de rekstok. Ook waren er verende matten waar heerlijk op geturnd en gespeeld kon worden. Er werd met z’n allen een dansje ingestudeerd, wat aan het eind van de ochtend door de kinderen aan hun ouders werd geshowd. Heel erg fijn ook dat er zoveel ouders waren om te helpen! Iedereen ontzettend bedankt voor de inzet.

 

 

 

 

 

Oproep Nieuwe vrijwilligers
Er is tijdens de Gyminstuif een oproep gedaan voor nieuwe vrijwilligers. We hebben de vacatures gepresenteerd op een vacaturewand. DOK bestaat bijna 75 jaar en we willen natuurlijk nog lang doorgaan! Maar dat lukt niet zonder nieuwe vrijwilligers. Het meest belangrijke voor nu is dat er een nieuwe penningmeester komt. Zonder nieuwe penningmeester, kan DOK niet door! Dit houdt dan in dat we na de zomervakantie niet meer kunnen turnen! Dus meld je ajb aan, voor 28 juni a.s. alle hulp is welkom.


Alle andere vacatures zijn te vinden via deze link.
Voor vragen of als je je wilt aanmelden voor een functie kan je mailen naar info@dok-delft.nl met als onderwerp “Oproep Nieuwe vrijwilligers”.
Het is echt van belang dat er nieuwe vrijwilligers bij komen zodat onze vereniging kan blijven bestaan.

 

 

 

Assistent leider niveau 2 behaald
In november vorig jaar hebben Esther, Femke, Ywres en Nikki hun assistent leider niveau 2 behaald! Gefeliciteerd! Wij zijn heel blij en trots dat deze dames hun assistent leider niveau 2 hebben behaald.

 

 

 

 

 

 

 

Assistent leider niveau 1 in opleiding
Hariëtte en Anouk zijn vorige maand begonnen met de opleiding Assistent leider niveau 1. Juf Christina begeleidt deze dames. Heel veel succes meiden, maar vooral veel plezier!

 

 

 

 

 

 

Algemene Ledenvergadering Sport- en Gymnastiekvereniging DOK-Delft
Graag nodigen wij jullie uit voor de algemene ledenvergadering (ALV) Sport- en Gymnastiekvereniging DOK-Delft op 28 juni 2022 om 20.00 uur in buurthuis Voorhof, Herman Gorterhof 165, 2624 XL Delft. Noteer deze datum alvast in je agenda! Iedereen heeft inmiddels een uitnodiging per mail ontvangen van het bestuur.
Uiteraard is iedereen welkom, trainers, begeleiders, leden, vrijwilligers, bestuur, betrokkenen, ouders/verzorgers. Tijdens deze vergadering wordt veel besproken, zoals bijvoorbeeld de begroting, het jaarverslag, de contributie, algemene gang van zaken, eventuele knelpunten etc etc. Uiteraard is het ook mogelijk om vragen te stellen indien je die hebt.
Heb je vooraf vragen of wil je de stukken vooraf inzien? Neem dan contact met onze vice-voorzitter Graham Elliott info@dok-delft.nl
Met vriendelijke groet, Bestuur Sport- en Gymnastiekvereniging DOK-Delft
Heb je iets leuks voor de Gym of Sport voor in de volgende nieuwsbrief? Mail het naar info@dok-delft.nl

OPROEP NIEUWE VRIJWILLIGERS Sport- en Gymnastiekvereniging DOK-Delft
DOK bestaat bijna 75 jaar en we willen natuurlijk nog lang doorgaan! Maar dat lukt
niet zonder nieuwe vrijwilligers. Alle hulp is welkom!
Heel graag horen we voor maandag 4 juli a.s. of jij ons komt ondersteunen. Je kunt het briefje wat bij de fysieke nieuwsbrief zat inleveren bij de juf van uw kind, of meegeven aan uw kind. Ook mag je  het naar ons mailen info@dok-delft.nl

Zomerprijspuzzel!

Win voor je hele gezin een lekker ijsje bij Chocolaterie en Gelaterie De Lelie. Maak onderstaande woordzoeker en lever deze voor vrijdag 1 juli in bij je juf. Klik hier om de woordzoeker te kunnen printen. Van alle ingeleverde oplossingen trekken we 1 winnaar. De winnaar ontvangt in de laatste week voordat de zomervakantie begint een waardebon. Wie o wie gaat die heerlijke ijsbollenkaart winnen?! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IJssalon De Lelie is te vinden bij twee vestigingen in Delft: Voorstraat 10 en Gasthuislaan 54, of in Nootdorp: Markt 23.

 

Nieuwsbrief juni 2022