Grote Clubactie 2022

Grote Clubactie 2022

Ook dit jaar doen wij met DOK weer mee aan de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor een Airtrack (opblaasbare tumblingbaan) en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. Vorig jaar hebben we hier ook voor gespaard en hebben we al een mooi bedrag opgehaald. En met de Plus actie vorig jaar is er ook een deel gespaard. Koop lootjes en help ons het doel dit jaar te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Hieronder zie je de laatste tussenstand, hoeveel we nog moeten ophalen om ons doel te halen. We zijn er bijna, nog een laatste eindsprint!

thermometer_tussenstand_3 nov

Verkoopboekje met QR-code

Jullie hebben allemaal een mail gehad met de link naar je persoonlijke verkooppagina. Die pagina kun je heel makkelijk delen met je netwerk via Whatsapp of social media. Daarnaast kun je eventueel ook loten verkopen via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje.

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Ieder lid dat 25 loten of meer verkoopt, krijgt dit jaar een officiële Grote Clubactie medaille. En als je 40 loten of meer verkoopt, kun je je aanmelden voor de landelijke verkoopwedstrijd en maak je kans op super mooie prijzen! Daarnaast ontvangt iedereen die zich hiervoor aanmeldt, sowieso een bal. Altijd prijs dus!

Grote Clubactie medaille

Superlot

Superlot

Het is ook mogelijk om (als bedrijf) een superlot te kopen bij DOK als mini sponsoring. Een superlot staat voor 50 loten en kost € 150,-. Ook hiervan gaat 80% naar de clubkas, dus dat is € 120,-! Wat krijg je hiervoor terug:

  • Eeuwige dankbaarheid en heel veel blije gezichtjes van leden
  • Een mooi bericht op onze social media kanalen en website
  • En natuurlijk 50x kans op al die mooie prijzen

Heeft u interesse in een superlot? Neem dan contact met ons op.

Prijzen DOK

Naast een medaille, bal en kans op prijzen vanuit de landelijke Grote Clubactie, stelt DOK zelf ook mooie prijzen ter beschikking voor onze top verkopers;

De 5 top verkopers (die de meeste loten verkocht hebben), krijgen een extra les van een half uur aangeboden op de nieuwe Airtrack!

Daarnaast krijgen de top 3 verkopers ook nog een exclusief DOK – This is my handstand – shirt!

Tip; op je persoonlijke verkooppagina kun je zien op welke plek jij nu staat. Let op, dit zijn alleen de digitaal verkochte loten.

Prijzen DOK
Grote Clubactie 2022