20171025_174516
20171025_174449 - copy
20171025_174516 - copy
20171025_174449
20171025_174449 - copy
previous arrow
next arrow

Veel gestelde vragen

Regelmatig krijgen wij dezelfde vragen. Voor een zo snel mogelijke beantwoording, hebben we de meest gestelde vragen (en antwoorden) voor u op een rijtje gezet.

Gaan de lessen het hele jaar door?

In verband met vakanties zijn er in de schoolvakanties in principe geen lessen (overzicht vakanties). Voor de lessen zijn we verder afhankelijk van de beschikbaarheid van de zalen (bijvoorbeeld van scholen). Mede hierdoor is het soms mogelijk dat we in verband met examens soms geen gebruik kunnen maken van een zaal. Wij zullen wel altijd proberen een andere zaal te regelen zodat de les gewoon door kan gaan. Uiteraard stellen wij u hiervan bijtijds op de hoogte.

Hoe kan ik aan clubkleding komen?

Onze clubkleding is te bestellen via de vereniging. Klik hier voor uitleg.

Hoeveel bedraagt de contributie?

Dit hangt ervan af wat u wilt gaan doen. Hierbij is een onderscheid gemaakt naar:

Hier staat ook beschreven hoe u mogelijk in aanmerking komt voor een korting door het Gemeentelijk Sportfonds voor mensen met een minimuminkomen.

Ik ben een beginner. Is dat erg?

Nee, integendeel. Het grootste deel van onze leden was beginner toen ze bij ons begonnen. Ervaring is niet vereist. Inzet is belangrijker dan ervaring. Alleen voor de selectie-groep is een bepaald niveau vereist.

Ik ben overtuigd. Hoe kan ik me opgeven?

U kunt zich opgeven met het inschrijfformulier dat u van de leiding ontvangt.

Kan ik een keer een proefles volgen om te kijken of het wat voor me is?

Natuurlijk kan dat. De eerste twee lessen zijn altijd gratis.
Bij de kleutergroep mag u als ouder tijdens de eerste les in de zaal aanwezig zijn. Als de kleuter net 3 jaar is, beoordeelt de leidster of deelnemen aan de groep verantwoord is.

Kan ik tijdelijk opzeggen?

Bij DOK is er een mogelijkheid om tijdelijk je les op te zeggen. Dit moet u dan schriftelijk, met reden, doorgeven aan de ledenadministratie. Het bestuur bekijkt dan het verzoek en bepaalt in overleg met de aanvrager de regeling. Redenen om tijdelijk te bedanken zijn bijvoorbeeld:

  • zwangerschap
  • op doktersadvies een tijdje niet mogen sporten
Mijn vraag staat hier niet bij. Wat nu?

Kijkt u eens op de pagina Contact. Hier kunt u uw vragen naar ons sturen.

Waar en wanneer trainen jullie?

Ook dit hangt af van hetgeen u wilt gaan doen. Onder het tabje Gymnastiek of Sport vindt u onderaan het lesaanbod.

Wat heeft de vereniging mij te bieden?

Behalve dat DOK natuurlijk de gezelligste vereniging van Delft is met de leukste leiding (ondersteund door gediplomeerde assistenten), hebben we ook een informatief clubblad dat vier maal per jaar verschijnt. Verder hebben we een zeer enthousiaste activiteitencommissie die een Zomerfeest, Filmavond, Sinterklaasfeest, Kerstdiner, Carnavalsfeest en Playbackshow heeft georganiseerd!
Ook zijn we met veel leden al een aantal jaren achtereen op Zomerkamp geweest in Beekbergen (bij de KNGU).

Wie kunnen er lid worden van DOK?

In principe kan iedereen lid worden. We hebben zowel ‘jong’ als ‘oud’ veel te bieden. Van kleutergym tot damesconditietrainig. U kunt de mogelijkheden vinden in het menu links.