previous arrow
next arrow
Slider

Jongens / Heren turnen (6 jaar en ouder)

Jongens turnen is vooral gericht op kracht, bewegen en energie kwijt kunnen (o.a. rennen, springen, klimmen, rollen, duikelen, zwaaien). Het is een intensieve sport die zich kenmerkt door kracht, lenigheid, coördinatie, snelheid, balans en elegantie. Wij stimuleren het plezier in het bewegen en de beleving van het bewegen. Iedereen kan bij ons turnen op zijn eigen niveau. We leren grenzen te herkennen, mogelijkheden te bekijken en deze grenzen te verleggen. Jongens turnen wordt in samenwerking met Turnvereniging Sparta gegeven.

De jongens gebruiken andere toestellen dan de meisjes. Voor de jongens zijn dat de brug, rekstok, ringen, lange mat, trampoline of de paddenstoel. Hierbij is kracht, maar ook een goede coördinatie nodig!

Informatie
Wilt u meer weten over Jongens / Heren turnen, dan bent u van harte welkom. De 1e 2 proeflessen zijn gratis! Maak van te voren wel even een afspraak!
Dit kan door te mailen naar: info@dok-delft.nl

Onze goed opgeleide train(st)ers / begeleiders zorgen ervoor dat ieder lid een passend plekje vindt binnen onze vereniging waar het op zijn/haar eigen niveau veilig en in een goed sportklimaat kan gymen/turnen.

Lesaanbod

Dinsdag
Jongens beginners

Fretstraat (Tanthof Oost)

Jongens beginners

18.00 - 19.00 uur

Dinsdag
Jongens gevorderden

Fretstraat (Tanthof Oost)

Jongens gevorderden

19.00 - 20.30 uur

Woensdag
Heren 18+

Fretstraat (Tanthof Oost)

Heren 18+

20:15-21:45