(Klik voor een bezoek aan de internet-sponsors)
 


Overzicht adverteerders clubblad


[Inloggen][deze pagina toevoegen aan favorieten]

table test


LAATSTE NIEUWS (6 juni): Foto's Speeltuin De Kievit online!Sinterklaasfeest DOK en SpartaDit jaar vieren we het sinterklaasfeest week samen met leden en introduces van DOK en Sparta! Wij vieren dit op zaterdag 2 december in de gymzaal van de Fretstraat. De verdere informatie is terug te lezen in de brief die de leden hebben ontvangen.

Aanmelden (klik hier)
De gymnastiekvereniging DOK is opgericht op 4 november 1947 en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

Van oorsprong was DOK uitsluitend een vereniging voor jongens en heren. Het begon allemaal in de gymzaal aan de Raam in het centrum van de stad. Al snel werd er door een damesvereniging aansluiting gezocht waardoor het een gemengde vereniging is geworden, wat we heden ten dage nog steeds zijn.

We zijn vertegenwoordigd in de meeste gymzalen van de gemeente Delft, waarin turnlessen gegeven worden aan meisjes vanaf 6 jaar; ook voor kleutergymnastiek, kun je bij DOK terecht. Voorts huren we gymzalen van andere instanties, ik denk daarbij aan de fantastische mooie sportzaal van het CLD aan de Zoethoutstraat waar o.a. onze selectie meisjesgroep turnen maar ook onze volleybalgroep en de badmintongroep gevestigd zijn. Daarnaast huren wij de sportzaal van de Congregratie aan de Brabantse Turfmarkt waar op maandagmorgen van 09.15-10.15 uur voor een van onze damesgroepen de conditietraining op muziek verzorgd wordt.

DOK is inmiddels gegroeid van een gymnastiekvereniging naar een vereniging waar ook andere sporten uitgeoefend worden. Volleybal en badminton staan ook in ons lesrooster.

Zoals u ziet is er voor elk wat wils;
zowel voor "jong" als "oud" is er nog plaats bij de gymnastiek- en sportvereniging DOK

Bezoekersteller
 

Gymnastiek- en Sportvereniging DOK Delft
Voorzitter:
Tina v.d. Ende-Polko
Zwaluwsingel 158
2496 TN Den Haag


Voor vragen of inlichtingen over contributie en betalingen, kunt u een mail sturen naar: ledenadministratie@dok-delft.nl

Ga naar pagina Contact

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Mocht er toch iets over het hoofd zijn gezien, dan zouden wij het fijn vinden als u ons zou mailen op webmaster@dok-delft.nl. Alvast bedankt.

Copyright © 2002 - 2017 DOK Delft